Дві людини - одна Громадянська Позиція, чесна і моральна!

01 грудня 2013, 14:51
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
367

Знаю, що завтра будь-кого з нас можуть звільнити з роботи, скомпрометувати, посадити до в’язниці або знищити. Заявляю: я не боюся! Не бійтеся і ви.

"Знаю, що завтра будь-кого з нас можуть звільнити з роботи, скомпрометувати, посадити до в’язниці або знищити. Заявляю: я не боюся! Не бійтеся і ви. На всіх нас убивць та в’язниць не вистачить. Зі мною мої колеги і соратники, з нами студенти-грінченківці. Немає Європи без України, немає України без народу, немає народу без свободи!" - Віктор Огнев’юк, ректор Київського університету імені Бориса Грінченка.

"З сьогоднішнього дня я не вважаю себе державним службовцем України. Я дякую всім своїм колегам дипломатам, з якими мала честь працювати з квітня 1997 року і бажаю їм мужності і високої внутрішньої мотивації і надалі достойно захищати інтереси нашої Батьківщини. З сьогоднішнього дня я свідомо повертаюся до статусу простої громадянки України, чому безмежно рада" - Наталія Голуб, перший секретар з питань діаспори, преси та культури Посольства України в Канаді.

Прошу поширити - може, хтось із офіцерів згадає, що він Офіцер?!


Запрошую до обговорення у Facebook

Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.