Нічний Майдан: холодно, але тепло

28 листопада 2013, 13:05
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
274

О 5:37 повернувся з Майдану. Прийняв естафету від сина Олексія...

О 5:37 повернувся з Майдану. Прийняв естафету від сина Олексія, ледве випроводив додому о 02:30, бо вже тиждень по 20 годин на ногах. З малими дітьми легше, а от старші вже не дуже слухають) Надворі дубар, але настрій на Майдані бадьорий! Руслана нестримна, як завжди)

Крім класної музики, час від часу лунають цікаві й досить змістовні виступи студентів. Стисло, концентровано, влучно, переконливо - приємно вражений. Без звично-набридлих заклинань (геть!, ганьба!, банда!, смерть ворогам!) вони досить спокійно, толерантно, але при тому твердо фіксують свою чітку позицію щодо цінностей і стандартів життя, молодці! Під час спілкування так само цікавляться системними, стратегічними питаннями, жодного плачу Ярославни про малу стипендію чи якість негаразди - відчувається внутрішня впевненість і позитивна налаштованість, як і розуміння того, що шлях до євростандартів медом не помазаний, буде важко, але шлях цей ми здатні пройти і пройдемо. Знаєте, з такою молоддю країна може дуже швидко рванути вперед, залишивши позаду внутрішнє взаємопоборювання, фактично війну на самознищення.

На випадок форс-мажору вночі депутати чергують постійно. Бачив Гінку, Куніцина (УДАР), Стойка від Батьківщини, представників Свободи не помітив. Регіоналів і комуністів теж не бачив)

Оргкомітет Майдану свою справу знає, комендант Максим Панов ситуацію контролює. Каже, єдина проблема зараз - закупити одноразові склянки для чаю, бо в магазинах навколо підвечір геть усе розмели, народу надто багато)

Міліція тримається в рамках, не заважає. А нові люди підходять і підходять - з кожним потягом до Києва потроху прибувають студенти з регіонів. Вже десь о 4-й годині - чергове посилення Майдану тернопільчанами: стомлені з дороги, але гордо й піднесено піднялися сходами, з яскравим плакатом "Студенти Тернополя". 


Запрошую до обговорення у Facebook

Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.