«Хто сіє привілеї, той пожинає революцію»,

28 січня 2011, 12:29
Власник сторінки
Політик
0
1952

Розроблений урядом законопроект «Про гарантії держави щодо виконання рішень суду» передбачає фактичну ліквідацію компенсацій, виплат та знижок на оплату послуг ЖКГ.

У новому законі не буде жодної згадки про конкретні суми компенсацій і виплат. Вони регулюватимуться в ручному режимі Кабінетом міністрів «з урахуванням реальних фінансових можливостей держави». Тобто кому уряд схоче, тому й дасть знижку чи компенсацію. Скільки схоче, і, що важливо, коли схоче.

Очевидно, що цим створюється колосальна неконтрольована машина з одноразового підкупу окремих категорій виборців. І усе це ще більше знижуватиме рівень політики і люмпенізуватиме населення, принижуючи його подачками, які дають і за хвилину забирають.

Головним наслідком прийняття цього закону стане обмеження або навіть повне скасування соціальних гарантій і пільг для більшості категорій українських громадян: медиків, учителів, шахтарів, «чорнобильців», інвалідів, ветеранів війни, учасників бойових дій.

Хочете дізнатися, як насправді влада ставиться до вас - зазирніть у цей законопроект. Побачите не демагогію, а факти.

Особливо цинічно ці дії влади виглядають на фоні розширення пільг депутатам та вищим чиновникам. З нещодавніх подадарунків собі -  рішення уряду, яким члени сімей депутатів можуть користуватися послугами залів офіційних делегацій в українських аеропортах і аеровокзалах за тарифом, вшестеро меншим за тарифи для звичайних громадян. Тобто, різницю доплачує бюджет, а, точніше, ми з вами.

Колись Вольтер сказав: «Хто сіє привілеї, той пожинає революцію». Думаю, сьогодні нагадати ці мудрі слова буде геть незайвим.  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.