Сказка - ложь, да в ней намек, добрым молодцам урок

25 лютого 2011, 10:36
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
2016

Юрій Винничук розкрив технологію втягування дітей в політичну орбіту "Русского мира" через українські народні казки

."Виявляється, - пише Винничук, - їм замало того, що вони загидили наше телебачення і радіо, їм не досить того, що вони захопили усі кольорові журнали і безліч газет, вони захопили ще й українські видавництва і почали тотальний наступ на душу української дитини. Вони влізають у неї підступно, покрадьки, як вужі. Вони позірно вживають українську мову, але насправді засмічену русизмами. Вони ілюструють українські казки своїми московськими мальовидлами, щоб наші діти мали викривлене уявлення про самих себе..."

Перед веде у цьому брутальному наступі на українську дитину харківське видавництво "Промінь", яке окрім усього іншого має великі преференції у друкуванні підручників. Розглянемо лише дві книжки "Променя": "Найкращі казки світу" і "Найкращі казки України". У першій книзі є теж українські казки, але за ілюстрації до них правлять малюнки, які нічого спільного з Україною не мають...

Детальніше - тут

http://tsn.ua/analitika/v-obiymah-moskovskogo-spruta.html

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.