Яка влада, така й "Мурка"

10 січня 2011, 17:30
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
2900

В конкурсі на новий "гімн" "Володимирський централ" програв іншому блатняку

В президентських кампаніях 2004 та 2010 року доволі модним був анекдот про те, що гімном України у разі перемоги Януковича стане "Володимирський централ". А от і дудки. Помилилися прогнозисти драні. "Гімном" стала "Мурка" у виконанні чинного заступника генерального прокурора та двічі екс-генерального. Факт настільки промовистий, що коментарів не потребує.

Хтось скаже, пошуткували прокурорські. Може й так, але жарт, який так потішив Яна Петровича і главу КМДА Попова, вийшов більше ніж символічним. Яка влада, така й пісня. "Мурчаща" влада - співає "Мурку".  (Ось відео - http://www.pravda.com.ua/photo-video/2011/01/9/5766343/)

А над "колишнім" Гімном поглумилися прямо на Майдані, вирізавши з нього строфу "згинуть наші воріженьки"... Воріженьки й вилучали, бо бояться, що таки згинуть.

Детальніше - тут:   http://www.pravda.com.ua/news/2011/01/10/5768510/

http://www.unian.net/ukr/news/news-414689.html

 

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.