Московському Патріархату викидають швидку

22 березня 2011, 10:57
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
2577

Навіть нехристям очевидно, що це не та ціна, яку має правити Церква за повернення майна. Але чому такої простої істини не можуть зрозуміти пресвяті отці?

Із надр КМДА виплив цікавий документ – "Про передачу Свято-Введенському чоловічому монастиреві УПЦ (МП) у безоплатне користування (позичку) будинку по вул. Московській, 40-в". Така собі невинна назва проекту, виписаного на виконання указу Президента від 21 березня 2002 року "Про невідкладні заходи щодо остаточного подолання наслідків тоталітарної політики... стосовно релігії..."

Все б нічого, та диявол криється в деталях. А деталі полягають в тому, що за зазначеною адресою знаходиться підстанція номер 5 Київської міської станції швидкої медичної допомоги та медицини катастроф. Їй пропонується пошукати інше місце – якесь, десь та колись.

Це вже не перший випадок і, мабуть, не останній, коли УПЦ МП намагається виставити на вулицю медичний заклад. Навіть нехристям очевидно, що це не та ціна, яку має правити Церква за повернення майна. Але чому такої простої істини не можуть зрозуміти пресвяті отці, у яких запаморочилися голови від надмірно теплих та приязних стосунків із теперішньою владою?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.