Влада не хоче дискусії по справі Кучми

25 березня 2011, 09:57
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
2740

Плівки Мельниченка як речовий доказ - неначе скринька Пандори, з якої лунають голоси Януковича та Азарова

Ще вчора кілька разів дзвонили з "Великої політики", запрошували обговорити справу Кучми без політиків, на рівне експертів, як незалежних, так і тих, які співпрацюють з партійними штабами.

Я збирався говорити про прецедент використання плівок Мельниченка як речового доказу. Якщо записи долучають для доведення можливої причетності Кучми до вбивства Георгіі Гонгадзе, то чому тоді не порушуються кримінальні справи по інших епізодах, багато з яких стосуються персонально Януковича та Азарова? Там - непахане поле роботи для будь-якого порядного прокурора. Тиск на ЗМІ та суддів, корупція, підкуп депутатів і створення на комерційній основі першої фракції регіоналів у ВР, фальсифікація виборів на Донеччині в 1999 році. І апетити фонду "Професіонал", які шокували навіть Деркача-старшого. Звичайно. якщо вірити записам, якщо вони правдиві. Але якщо їх долучають по одній справі, то чому б тоді не порушити інших?  

Схоже, тепер цю скриньку Пандори судомно намагаються закрити. Тому зранку, очевидно після того, як Євген Кисельов знову з кимось із ПР обговорив свій майбутній фільм про Булгакова, все у "Великій політиці" перевернулося з ніг на голову.  Центральною темою буде не справа Кучми, а реформи Тігіпка. А про Кучму, як мені повідомило, Кисельов все що треба скаже сам - без експертів.  Сподіваюсь, і без суфлера.        


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.