Фронт Змін у Чернівцях відстоюватиме право чернівчан на самоврядування

05 квітня 2011, 09:47
Власник сторінки
Політик
0
1067

Публікую заяву Чернівецької міської організації Фронту Змін стосовно дострокового припинення повноважень міського голови.

31 березня 2011 року депутатська більшість у Чернівецькій міській раді - 42 депутати Партії регіонів, «Нашої України» та «Батьківщини» - здійснили безпрецедентний та цинічний вчинок - достроково припинили повноваження Чернівецького міського голови.

Брутальне захоплення влади є не чим іншим, як початком наступу на місцеве самоврядування. Обраний територіальною громадою міський голова може бути відкликаний лише виборцями нашого прекрасного міста, а не купкою зрадників-депутатів.

Чернівецька міська організація політичної партії «Фронт Змін» заявляє, що вживатиме усіх заходів для протидії намаганням змінити волю чернівчан. Члени партії долучиться до роботи ініціативної групи з підготовки місцевого референдуму в Чернівцях з питань недовіри міській раді шостого скликання та ініціювання перевиборів міської ради і міського голови.

Тимчасові зальотники із столиці сподіваються, що у нашому місті з європейськими традиціями демократії їм зійде з рук те, що вони вкрали вибір громади. Цього не буде. Ми захистимо вибір чернівчан. Не дозволимо вкрасти місто! івч

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.