Що у тверезого на умі, те в п'яного на язиці. Мунтіян виляпав всі таємниці Януковича

05 квітня 2011, 12:21
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
7966

Насправді, Україна інтегрується до ЄЕП по самі помідори, а з ЄС – так, валяємо дурня

Інтерв' ю такого собі малопомітного клерка газеті "Комерсантъ", на яке щойно звернула увагу УП, тягне на сенсацію.

Із слів уповноваженого у зв'язках з державами-учасниками СНД, Євразійського економічного співтовариства та інших регіональних об'єднань Валерія Мунтіяна випливає, що під димовою завісою розмов про євроінтеграцію українська влада насправді працює над повним зануренням України у всі підросійські об єднання, які тільки можна – СНД, Євроазійського економічного співтовариства, Митного союзу, Єдиного економічного простору.

І лише після того ми ще може подумаємо про створення зони вільної торгівлі з ЄС. Ось яе резюме робить Мунтіян: "Если они не захотят завершать переговоры с Украиной сейчас – не надо. Но мы в любом случае не отказываемся от идеи ЗСТ с ЕС. Если будет принято решение о вступлении в Таможенный союз с Россией, Казахстаном и Белоруссией, то затем – мы вступим в ЕЭП, создадим общий рынок с этими странами. И вот после этого мы можем вернуться к западному вектору, создав зону свободной торговли с Евросоюзом".

І буде це, всупереч попереднім заявам високо посадовців, не 2012 року, а 2015!, і то це буде не зона вільної торгівлі України з ЄС, а зона, яку вже створюватиме Митний союз на чолі з Путіним, який, судячи за все, наступного року подякує Медведєву за те, що посторожив його законне місце.

"Подписание договора о создании ЗСТ с СНГ ожидается в мае этого года, а уже в июле, если будет соответствующее решение Конституционного суда и завершится проведение внутригосударственных процедур, мы сможем присоединиться к протоколу о создании Таможенного союза. Но от ЕС Украина не отказывается, ведь для нас главное – сохранить независимость и суверенитет в процессе интеграции. Поэтому следующий этап – договор о зоне свободной торговли между ТС и ЕС. Мы прогнозируем его подписание в 2015 году"

Мунтіян на повному серйозі вважає, що Європа себе вичерпала, безробіття каже там жахливе, а от СНД, виявляється, стоїть на шляху інноваційного розвитку...







Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.