Не з того боку цілуєте тигра, пане Симоненко

19 квітня 2011, 12:53
Власник сторінки
громадянин
0
2459

Не встигли надрукуватись анонси Дня Гніву, як акцію активно почали коментувати голови різноманітних парламентських фракцій. Вслід за Єфремовим, який звинуватив в фінансуванні акції Сороса, свої п’ять копійок вставив головний комуніст країни Симоненко.


Зокрема, він заявив про необхідність перенесення акції на 1 травня: «День гніву призначений на 14 травня, а 1 травня - День солідарності трудящих. Якщо політичні сили відстоюють інтереси трудящих, вони повинні 1 травня проявити свій справедливий гнів».

На це хочеться відповісти наступне:

Ми не політичні сили, а саме ті трудящі, інтересами яких дуже неперконливо опікується пан Симоненко. В той же час цього не можна сказати про партію "робітників та селян" пана Симоненка. Щось ми не бачимо в ній шахтарів та доярок.
 
Саме завдяки пану Симоненку та його партії( яка, до речі, найдовше з усіх парламентських партій була при владі за останні 20 років) в Україні 1 травня - це не день захисту прав трудящих, а день жирних парламентських котів, які влаштовують променади під прапорами Радянського Союзу.

Пан Симоненко, як член провладної коаліції, взагалі не має морального права радити, коли протестувати. Погані новини, пане Симоненко, цей гнів стосується і Вас.

Перебуваючи одночасно у владі і в опозиції, пан Симоненко нагадує того сміливого індійського хлопця, який цілував тигра.

Проте робить він це з іншого боку.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.