Фронт Змін проведе в Севастополі мітинг Чорноморський флот стоїть. Де дешевий газ?

22 квітня 2011, 15:34
Власник сторінки
Політик
0
933

27 квітня в Севастополі відбудеться мітинг до дня річниці харківських угод. Головним гаслом мітингу буде «Чорноморський флот стоїть. Де дешевий газ?». Ідея проведення такого мітингу саме в Севастополі належить регіональним організаціям політичної партії

«Українцям за здачу суверенітету обіцяли дешевий газ. В результаті Україна отримала газ дорожчий за середньоєвропейську ціну. А для простих українців він подорожчав на 30%. Виявилося, що українська влада просто подарувала на 25 років Росії 18 тисяч гектарів дорогоцінної кримської землі. І Російська Федерація за це нічим не віддячила», - сказав лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк.

Особливо багато, зазначив він, обіцяли севастопольцям. «Жителям цього українського міста обіцяли не тільки зниження тарифів, а й нові робочі місця, інвестиції, нове житло. Натомість вони отримали підвищення цін на газ для населення, як і вся країна, зростання тарифів на житлово-комунальні послуги, 11 мільйонів гривень заборгованості з зарплат на підприємствах Чорноморського флоту і підприємство-банкрут - управління капітального будівництва ЧФ. Крім того, Севастополь отримав відсутність перспектив розвитку міста - адже інвестиції з Росії сюди не прийшли, як обіцялося, а інвестиції з заходу не прийдуть, доки тут стоїть Чорноморський флот», - зазначив лідер «Фронту Змін».

«Фронт Змін» закликає севастопольців та всіх небайдужих взяти участь в акції в Севастополі. «Українці не отримали покращення життя ні сьогодні, ні навіть завтра. Якщо ми хочемо, аби наше післязавтра мало перспективу – треба нарешті сказати цій владі «досить». Україна більше не в змозі дотувати російський «Газпром», витягуючи гроші з кишень українців. Українська влада повинна припинити торгувати національними інтересами країни в обмін на примарні знижки на газ від Росії, яких немає і не буде. Президент Янукович та прем’єр Азаров повинні добитися перегляду газових домовленостей або ініціювати денонсацію харківських угод, за які Україна на практиці так нічого і не отримала, поступившись своєю територією та суверенітетом на користь Росії», - закликає партія.

«Фронт Змін» у встановленому законом порядку подав заявку до Ленінської районної у місті Севастополі держадміністрації на проведення мітингу 27 квітня об 11.00 на площі Нахімова.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.