Тенденція української політики: "Я при владі. Роблю, що заманеться. Я в опозиції. Критикую владу за те, що робить, що заманеться"

27 квітня 2011, 23:00
Власник сторінки
Народний депутат України 4,5,6 скликань, лідер політичної партії Українська платформа «СОБОР»
0
1491

Сумно усвідомлювати, що роковин в Україні більшає. Страшно, якщо їх стане більше, ніж річниць. Злочинні «харківські» угоди в черговий раз виштовхнули на вулицю свідомих громадян і в чергове нагадали нам про нікчемність нинішньої влади.

Сьогодні, як ніколи, нам вкрай необхідно відповісти на два ключових питання: «Хто винен?» і «Що робити?».

Скільки завгодно можна звинувачувати російських шовіністів у тому, що вони хочуть відновити імперію, але це їхнє право і на це в них є воля. Та чи могла б відбутися зрада українських інтересів без колаборантів, без українських холуїв у владі, які сьогодні готові віддати що завгодно, аби лише утриматися на престолі? Те, чим нині вони хочуть себе забезпечити й набити свої кишені, вони вже навіть у могили з собою не донесуть!

Не думаю, що потрібно загострювати увагу на тому, наскільки ганебний є «пакт Януковича-Медвєдєва». Це потрібно усвідомлювати. Думаю, навіть у того, хто плекав останні надії на те, що ця влада може робити хоча б якісь проукраїнські кроки, ці надії знівельовані поступовими діями зі знищення історії України та її майбутнього.

Так що ж робити? Біля пам’ятника Тарасу Шевченку вчора лунали заклики до об’єднання. І я переконаний, що воно має відбутися. Але маю великі сумніви, що об’єднання відбудеться на базі політичних партій. Перш за все, воно повинно статися на базі єднання українців за принципами моральності, порядності і патріотизму. І тільки такий крок змусить усіх говорити про єдину політичну силу з єдиним прагненням. Бо сьогодні, на жаль, в українській політиці присутня тенденція «Я при владі. Роблю, що заманеться. Я в опозиції. Критикую владу за те, що робить, що заманеться». Але ж насправді, не важливо - при владі ти сьогодні чи в опозиції, ти не маєш права робити те, за що потім буде соромно перед своїм народом!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.