У Чернівцях жорстоко побито ініціатора референдуму про недовіру міській раді

09 червня 2011, 18:45
Власник сторінки
Політик
0
1229

У Чернівецькому «Фронті Змін» вважають це розправою за активну позицію щодо проведення референдуму про недовіру та дострокове припинення повноважень Чернівецької міської ради.

 Увечері 8 червня жорстоко побили координатора ініціативної групи «Захистимо Чернівці!», викладача історії Чернівецького національного університету Олега Ботушанського.

Зловмисник очікував координатора ініціативної групи поблизу його будинку. Коли Ботушанський порівнявся з ним, нападник підскочив до нього й почав сильно і нещадно бити.

Лікарі діагностували у Олега Ботушанського струс мозку та чисельні гематоми.

Про побиття Олега Ботушанського на сесії Чернівецької обласної ради повідомив у четвер, 9 червня, голова фракції «Фронт Змін» Максим Бурбак. Він закликав правоохоронні органи оперативно розслідувати факт побиття активіста та неупереджено підійти до розгляду справи.

«Лише вчора надійшов висновок ЦВК щодо неправомірності дій секретаря Чернівецької міськради, який вимагав підтвердження чернівецької реєстрації від учасників зборів за проведення референдуму. За кілька годин щодо координатора ініціативної групи було вчинено хуліганські дії. Ми вимагаємо, аби правоохоронці дали оцінку тому, що трапилося», - заявив Максим Бурбак.

«Фронт Змін» заявляє, що контролюватиме хід розслідування та докладе всіх зусиль, щоб захистити Олега Ботушанського та інших активістів ініціативної групи «Захистимо Чернівці!»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.