Добре, що Обама до нас не приїде

04 серпня 2011, 14:34
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
4273

А то б регіонали не пустили його на набережну у Феодосії

Ще рік тому Обама був у захваті від Януковича:  навіть "проамериканський" Ющенко не піддавався тискові Вашнігтона і не здав збагачений уран американцям. 

За рік кредит заокеанської довіри профукано. Кілька тижнів тому Стівен Пайфер натякав, що Янукович втратив шанс відвідати Білий дім. А сьогодні посольство США в Україні повідомило, що саміту не може бути і в Києві. Обама сюди ні ногою. 

Воно і добре. От якби приїхав, а тут як тут мер Феодосії-регіонал із вимогою не пускати на міську набережну "негрів". 

З расистським душком заява мера-однопартійця Януковича залишилася майже непоміченою і не отримала належної оцінки,  як і образи на адресу протестантів, яких нардеп від ПР Інна Богословська в прямому ефірі у Савіка Шустера обізвала "сектантами".

Можливо, що відомий борець за міжнаціональну та міжрелігійну толерантність пан Фельдман дасть оцінку неполіткоректним заявам своїх теперішніх однопартійців?


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.