Німці витоптують Януковичу та Азарову шлях до Стокгольму

05 серпня 2011, 09:55
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
3665

Українська влада просто не вміє користуватися тими можливостями, які для інших країн у боротьбі за знижку є очевидними

Німцям не подобаються умови контракту з «Газпромом».  Вони не вилизують чоботи російському тандему. Вони не торгують територіями. Вони не судять попередника Меркель Шрьодера. Концерн E. ОN, на який, за твердженням «Коммерсанту», припадає 50%  збуту «Газпрому» в Німеччині, звернувся до Стокгольмського арбітражу.

Газета стверджує, що італійська Еdison ще раніше подала позов на російську компанію, але ще до розгляду справи у суді  добилася поступок, в тому числі і щодо формули «бери та плати» (виявляється це не лише для України було придумано), але і щодо внесення додаткових коефіцієнтів у формулу розрахунку ціни. Відтак, базова формула – теж не догма, вона може коригуватися в залежності від поточної конюнктури ринку.

Як бачимо, українська влада просто не вміє користуватися тими можливостями, які для інших країн у боротьбі за знижку є очевидними.

Ясно, що наполягати на свої вимогах до «Газпрому» краще було в умовах літньої спеки. Янукович та Азаров ні про що не змогли домовитись при +30, зате судять ту, яка знайшла вихід із глухого кута при -30.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.