Коли випустять Тимошенко, або Замкнене Коло

09 серпня 2011, 11:41
Власник сторінки
громадянин
0
6291

Свобода Тимошенко і Президентство Януковича пов'язані між собою, як памперси та презервативи. ..

Взаємозв'язок між памперсами та презерватимами очевидний. Якщо ви не витрачаєтесь на презервативи - будете витрачатись на памперси, якщо не хочете витрачатись на памперси - доведеться витрачатись на презервативи.
Як би не хотілося цього антипатикам Тимошенко, але садять її не за підписання газових угод. І тим більш не за порушення закону при цьому підписанні. Після свідчень Дубини навіть найбльшим скептикам стало зрозуміло, що газові угоди - це умови капітуляції в війні з Росією, яку навмисно програв Ющенко(відкликавши Дубину з переговорів до Нового Року, коли була можливість підписати угоду на умовах 235 доларів). Війна програна, капітуляцію підписано. Умови капітуляції критикують, але навіть в обмін на Севастополь інших не отримали. Тому менше з газом.
Тимошенко садять по іншій причині - на хвилі неминучого соціального вибуху, вона має найбільше шансів на затишний кабінет на Банковій. Враховуючи її складний характер та погано замасковану схильність до перегляду приватизації - її кандидатура в жодному випадку олігархів не задовольнить.
Режим надто добре усвідомлює небезпеку довоготермінового затискання народного незадоволення. Януковича вже злили. Основна боротьба йде за те, щоб забезпечити йому контрольованого наступника. Такого ж, яким свого часу для олігархів став Ющенко. Тому основне завдання не лише вивести на сцену нового революційного лідера, але й усунути йому основну конкурентку.
Тому, за проектом системи, Юля має сидіти доти, доки крісло Президента не буде передане в чергові надійні руки, які "нічого не крали".
Для того, щоб повернутись не лише на свободу, а й у владу - Тимошенко має зосередитись на використанні того революційного моменту, який виник зараз. Використовувати свій процес не для захисту, а для нападу.
В будь-якому разі їй необхідно усвідомити, що її доля і доля Януковича містичним чином пов'язані. 
Одночасно лише один з них може бути на волі.

Олександр Данилюк,
Громадянський рух "Спільна Справа"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.