Увімкни аварійку - вимкни Януковича

14 серпня 2011, 09:52
Власник сторінки
громадянин
0
3823

Громадянський рух Спільна Справа закликав автомобілістів у знак протесту проти дій режиму Януковича та встановлення в Україні диктатури в понеділок 15 серпня о 18.00 увімкнути на кілька хвилин аварійні сигнали.

Про це на брифінгу в Києві повідомив координатор Спільної Справи Олександр Данилюк.
 
"Очевидно, що збанкрутілий узурпаторський режим, який
повністю втратив довіру українців, намагається втриматись за рахунок
грубої сили. Причини переслідування опозиціонерів дуже прості.
Регіонали готуються до значного погіршення соціально-економічної
ситуації в країні та прийняття низки непопулярних рішень(серед них застосування підвищених акцизів на паливо з 1 вересня) та сподіваються, що народ не зможе організуватись самостійно,"- заявив він. 
 
"Ми маємо продемонструвати свою солідарність та готовність до самоорганізації. Аварійний сигнал вибраний недаремно. Ситуація в Україні сьогодні дійсно аварійна. Якщо не зупинити режим Україну чекає
катастрофа," - додав лідер руху.
 
Як відомо, Олександр Данилюк є ініціатором створення Автофронту, об'єднання автомобілістів та автоперевізників, яке впродовж цього року досягло відміни імпортного мита та зменшення акцизів на паливо.

Прес-служба Громадянського руху Спільна Справа
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.