Державні телерадіокомпанії крутять "чорнуху" про Тимошенко

16 серпня 2011, 09:53
Власник сторінки
громадянин
0
1773

Усі обласні державні телерадіокомпанії України отримали розпорядження поставити в ефірну сітку у прайм-тайм

фільм «Вкрадений попкорн», що вкрай негативно висвітлює деталі біографії та історію політичного сходження лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

Про це на брифінгу у Києві повідомив медіа-координатор громадянського руху «Спільна Справа» Ігор Пилипчук.

«У суботу, 13 серпня, мені продемонстрували свіжі записи ефірів Закарпатської ОДТРК «Тиса-1» та Херсонської ОДТРК «Скіфія», які транслювали «Вкрадений попкорн». Цей зразок «чорного» піару був презентований ще у розпал минулої президентської кампанії. Нам вдалося встановити, що й інші обласні ДТРК також транслюють цей фільм починючи з минулого тижня. З’ясувалося, що існує вказівка кожній ОДТРК продемонструвати «Вкрадений попкорн» 10 разів і виключно у прайм-тайм», – зазначив І.Пилипчук.

За його словами, цей факт вимагає особливої уваги та осуду з боку суспільства, оскільки свідчить про «крайній цинізм влади у боротьбі з політичним опонентом, який до того ж утримується за гратами».

«Щоб збалансувати цю ситуацію та засвідчити свою незаангажованість обласні ДТРК мали б у такій самій кількості показів та у прайм-тайм продемонструвати українцям фільм «Кримінальна окупація. Історія Партії Регіонів» або фільм про Януковича «Подвійна ходка», – вважає медіа-координатор руху.

І.Пилипчук також повідомив, що громадянський рух «Спільна Справа» встановить і повідомить громадськості та ЗМІ, хто саме віддав розпорядження ОДТРК на демонстрацію вказаного фільму, вчинивши тим самим грубе порушення демократичних принципів політичної конкуренції та перевищивши свої службові повноваження.

Прес-служба громадянського руху «Спільна Справа»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.