Їх - тисячі, а нас - мільйони!

24 серпня 2011, 13:14
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1027

Зі святом, українська громадо! Сьогодні зранку послухав новини. Їх три. Перша – народ «ликует и поет». Друга – народ дякує своїй владі. Третя – Юлія Тимошенко здорова і тюремні лікарі динамічно за нею слідкують.

Далі пішли новини про Стросс-Кана. Це незалежна Україна? Це ганьба! Не такою ми бачили в 20 років незалежну Україну.

Вона буде незалежною для народу, а для влади завжди буде залежною і підконтрольною.

Ми хочемо, щоб не було президентів, таких, як пасічник, який зараз шастає по Говерлі і не може розібратися у своїх відносинах з Фірташем та іншими олігархами. Щоб не було таких президентів, які зранку оголошують реформи, а після обіду за каталогами обирають собі золоті унітази, дорогі вертольоти і яхти.

Будуть українські президенти!

Не буде в незалежній Україні парламентів, де сидить однорукий «смотрящий», а депутати тиснуть на 10 кнопок, граючи на піаніно. Не буде мерів ні космонавтів, ні допів, ні гепів.

Не буде «смотрящих» попових, який злодійкувато вчора пішов до суду і показав, що він у Києві чужий. Вони справді бояться киян, бо 27 квітня нас було лише 4 тисячі, а зараз понад 15 тисяч.

Влада бачить, що відбувається в Африці. Скрізь її скидають із золотих унітазів, люди підіймаються на повстання. Тому та влада тікає, рятуючись від мільйонів своїх людей.

Ми вимагаємо дострокових президентських і парламентських виборів.

І я пропоную додати іще один пункт. Раніше Попов розрізав тільки стрічки на відкритті доріг та лікарень, а  вчора він пішов у суд і той заборонив нам, киянам, святкувати День Незалежності. Тому я пропоную провести дострокові вибори Київської міської ради, дострокові вибори столичного міського голови, а також вимагаю відставки «смотрящого» Попова. 

Звертаюсь до вас, ідіть і донесіть до кожного, що сьогодні ніхто у «своїй хаті з краю» не відсидиться. Зараз брутально відбирають бізнес, ламають бізнесменів через коліно. Після прийняття Житлового кодексу відбиратимуть квартири, після прийняття Закону про ринок землі, донецькі хлопці підуть з паяльниками по селах і забиратимуть землю. Не відсидиться ніхто!

Тому, якщо ми хочемо змінити ситуацію, має збиратись і 100 тисяч, і 200 тисяч осіб. Тоді не встоїть ніяка влада і тоді міліція буде з нами, а не з ними, бо їх тисячі, а нас - мільйони.

Слава Україні!

Читайте більше на www.grytsenko.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.