Відкритий лист Ганні Герман

26 серпня 2011, 14:29
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
3794

Раднику Президента України - Керівнику Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації Президента України

                                     

  Герман Г.М.                                   


                                      Шановна Ганно Миколаївно!

24 серпня ц.р. в ефірі 5-го телеканалу Ви заявили (цитую з відеозапису програми):

"Юлія Тимошенко... не визнає цього Президента, вона не хоче до нас іти на діалог. Всі інші кандидати, які кандидували, всі лідери опозиції дуже часто бувають в Адміністрації Президента. Я заявляю про це з абсолютною відповідальністю."

Спілкування представників влади і опозиції я особисто не вважаю чимось таким, що має засуджуватися чи оцінюватися негативно. Головне - які питання обговорюються, з якою метою, і робиться це публічно, чи приховується.

Приміром, якби Президент захотів почути моє бачення загроз національній безпеці України чи приклади провалів у роботі Уряду, і для того запросив на зустріч в АП, я би виклав йому свої оцінки і пропозиції.

Але – в даному випадку Ви як посадова особа, яка працює в Адміністрації Президента, публічно, на всю країну, сказали про мене НЕПРАВДУ.

Прошу Вас надати мені інформацію, яка б документально, тобто (цитую Вас) "з абсолютною відповідальністю", підтвердила ХОЧА Б ОДИН ВИПАДОК, коли я, Гриценко Анатолій Степанович, кандидат на пост Президента України на виборах 2010 року, голова партії Громадянська позиція, "бував в Адміністрації Президента" після інавгурації на цей пост Януковича Віктора Федоровича.

Доказами того, що я перебував у приміщенні АП, можуть бути:

- витяги з книг реєстрації відвідувачів з Бюро перепусток, робочі журнали керівників служб (помічників) Президента чи посадових осіб АП;

- свідчення Президента, посадових осіб АП, або офіцерів Управління державної охорони, скріплені їхніми підписами;

- матеріали, отримані оперативним шляхом, приміром, записи камер відеоспостереження, відбитки моїх пальців на дверях посадовців АП, чи на склянках для води у приймальних;

- будь-які інші докази мого перебування у приміщенні АП, які Ви вважаєте переконливими, щоб говорити про це (ще раз цитую Вас) "з абсолютною відповідальністю".

Вказану інформацію прошу надати у визначений Законом термін.

З повагою,

Анатолій Гриценко,

№01/08/11/37 від 25 серпня 2011 року
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.