Заяву посла ЄС про те, що Європа не визнає наших виборів, українські телеканали новиною не вважають

06 вересня 2011, 09:27
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
1567

Люди з ножицями неначе навмисне працюють так, аби їхня робота була максимально помітною для європейських структур .

  • Якщо Юлія Тимошенко та Юрій Луценко будуть відсторонені від парламентських виборів у 2012 році, то країни Європи можуть не визнати їх результат, заявив посол ЄС Ж.М. Тейшейра в інтерв‘ю газеті «Ділова столиця". 
  • Настільки важлива заява європейського посла, здається, не стала новиною для більшості українських телеканалів. Принаймні, переглядаючи файл з моніторингом вечірніх ефірів, цю новину я зафіксував лище на 5-му канала та на ТРК "Україна". 
  • Минулого тижня так само лише два канали - 5-й та "1+1" - наважилися процитувати жорстке попередження Януковичу з боку президента Польщі Броніслава Коморовського. Якщо зважити, що Польща - головний адвокат України в Європі, яка, до того ж, ще і головує нині в ЄС, важливість заяви Коморовського зростає в рази, але не для українських телеканалів.
  • Зрозуміло, що подібні маніпуляції з європейськими ньюзмейкерами не можуть залишатися непомічненими, а свідчать вони лише про одне - наявність витонченої цензури на ТБ. І люди з ножицями неначе навмисне працюють так, аби їхня праця була максимально помітною для європейських структур.
  • Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
    РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
    Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.