Спасибо жителям Донбасса за Карабаса Барабаса

06 вересня 2011, 15:35
Власник сторінки
громадянин
0
6629

Погрози на адресу власника компанії Postprint Дениса Олейника з вимогою припинити друк футболок з написом "Спасибо жителям Донбаса"

та сьогоднішній наїзд на його офіс співробітників УБОЗ є нічим іншим, ніж протидією законній господарській діяльності, що вчинена службовими особами з використанням службового становища. 
У зв'язку з цим Громадянський рух "Спільна Справа" звернувся до Генеральної прокуратури України з вимогою негайно порушити за даним фактом кримінальну справу за ч. 3 ст. 206 Кримінального кодексу України("Протидія законній господарській діяльності"). При цьому ми наголошуємо на необхідності встановлення кінцевого замовника даного злочину.
Крім того, ми плануємо укласти угоду з компанією Postprint на реалізацію вищезазначеної продукції. Впевнені, що футболка в цьому сезоні буде бестселером, адже для розкрутки слогану Адміністрація Президента залучила найкращих бренд-менеджерів з МВС та СБУ. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.