Вітаю усіх працівників нафтогазової галузі!

09 вересня 2011, 09:31
Власник сторінки
0
957

Прийміть мої найщиріші вітання з Вашим професійним святом. Країні життєво потрібна справа, якій Ви присвятили своє життя.

Прийміть мої найщиріші вітання з Вашим професійним святом.

Країні життєво потрібна справа, якій Ви присвятили своє життя. Без нафти і газу, без «чорного золота» та «блакитного палива» не може повноцінно жити й працювати жодна держава.  Вдень і вночі Ви тримаєте руку на пульсі, тому що нафту й газ з нетерпінням чекають споживачі як в нашій країні, так і далеко за її межами.  Від результатів вашої праці без перебільшення залежить життєздатність економік багатьох країн.

                                                                  

Я впевнена, що у нафтогазової промисловості України велике майбутнє, що прийшов час для втілення сміливих і амбітних проектів,  для впровадження сучасних методів і технологій. Бажаю Вам стати невід'ємною частиною модернізації галузі.

 

Від щирого серця бажаю, щоб Ваша праця цінувалася так само, як нафта й газ, щастя в домі та задоволення від роботи. Нехай не вичерпуються запаси надр української землі, як удача і благополуччя нафтовиків та газівників!

 

Зі святом!

 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.