Вітаю чоловіків з Днем Захисника Вітчизни!

23 лютого 2013, 10:18
Власник сторінки
0
1438

Щастя вашим родинам, міцних статків й упевненості в майбутньому!

Шановні чоловіки!

Щиро вітаю вас із Днем захисника Вітчизни!

Як жінка та мама двох синів, я добре знаю наскільки важливою буває підтримка близьких людей. Адже кожній жінці хочеться відчувати себе захищеною та розуміти, що поруч з тобою знаходяться люди, на яких ти завжди можеш покластися.

У моєму розумінні захисники Вітчизни – це не лише військові. Це кожен із вас: ветерани Великої Вітчизняної війни та ті, хто служив у «гарячих точках», міліціонери й пожежники, інженери й лікарі, водії й будівельники. 
23 лютого – свято усіх, хто готовий прийти на допомогу, проявити мужність, врятувати від небезпеки, а за потреби – стати на захист країни.

Ми цінуємо вас та знаємо, що іноді вам доводиться дуже важко. Тому бажаю усім чоловікам України життєвих сил, оптимізму та витривалості. Щастя вашим родинам, міцних статків й упевненості в майбутньому.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.