"Вашінгтон пост": Клінтон закликає владу України дотримуватися демократичних принципів

27 вересня 2011, 09:37
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
1074

Сполучені Штати розкритикували арешт Тимошенко, як політично-вмотивований

Про це Державний Секретар США Гілларі Клінтон заявила під час зустрічі з Міністром Закордонних справ України Костянтином Грищенко, передає впливове американське видання «Вашингтон Пост» з посиланням на Асошіейтид Прес.

Клінтон, зокрема, зауважила, що дуже важко будувати демократію в Україні, але додала, що США прагнуть бачити реальні зміни.

Життєво-важливо, щоб влада уникала будь-яких дій, які можуть підірвати демократію, верховенство права або участь у політичному житті країни,» - цитує Держсекретаря США «Вашингтон Пост», додаючи, що коментар Клінтон  був очевидним посиланням на справу Тимошенко.

 Сполучені Штати розкритикували арешт Тимошенко, як політично-вмотивований, та заявили, що він викликає питання щодо відданості України верховенству права, пише «Вашингтон Пост» 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.