Країну, яка пожила під Януковичем, Лазаренком вже не налякати.

13 жовтня 2011, 15:03
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
5332

Цього разу чорний піар проти Тимошенко вже не спрацює

"Нова" справа проти Тимошенко по ЄЕСУ більше схоже на чорний піар проти неї напередодні виборів, бо справа одночасно порушена проти двох осіб, в тому числі і Лазаренка.

Однак, мало хто звертає увагу на те, що в житті Януковича Лазаренко теж залишив неабиякий слід. Саме Лазаренко як прем' єр-міністр дав Януковичу путівку у велику політику – підписав подання на призначення Януковича губернатором Донеччини в 1997 року. Саме Лазаренко в 2004 році підтримав Януковича на президентських виборах. А з 2006 по 2011 рік партія Лазаренка та партія Януковича разом формували більшість у Дніпропетровській обласній раді. 

В середині 90-х постать Лазаренка була такою, що ніхто не мог її обійти - ані великий бізнес, ані навіть політики-початківці.

Як на мене, приклад Лазаренка просто меркне на фоні Януковича. Янукович сьогодні – Лазаренко в квадраті. В кубі чи ще там в чому, алгебру я давно забув. Навіть у Лазаренка не було Межигір’я, і його прізвища не виблискувало в рейтингах найбагатших людей України.

Словом, країну, яка пожила під Януковичем, Лазаренком вже не налякати. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.