Попов використовує службове становище для агітації за "регіоналів"

28 грудня 2011, 16:29
Власник сторінки
громадянин
0
5680

Луцький знову в центрі скандалу.

При проведенні моніторингу підготовки до парламентських виборів активістами громадянського руху "Спільна Справа" виявлено факт використання головою КМДА Олександром Поповим службового становища для прихованої передвиборчої агітації.
Зокрема, на відкриття першого в столиці Солом'янського районного центру адміністративних послуг був запрошений та виступав "регіонал" Максим Луцький, який балотуватиметься до Верховної Ради саме від Солом'янського району м. Києва.
Переконатись в цьому можна відвідавши офіційний сайт Максима Луцького.
Крім того, за інформацією, яка є в розпорядженні "Спільної Справи", дружина Максима Луцького працює заступником голови Солом'янської РДА м. Києва.
Громадянський рух "Спільна Справа" звернувся до голови КМДА Олександра Попова з вимогою публічно пояснити критерії, за якими він відбирає гостей на подібні заходи.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.