З Новим 2012 Роком дракона!!!

30 грудня 2011, 13:46
Власник сторінки
Дипломат (1997-11 рр.), експерт з європейської інтеграції, міжнародного та європейського права, директор Координаційного бюро єв
0
5703

З Новим Роком

Вельмишановна Українська Громадо!!!
Завершується 2011 рік. Виявився він для країни непростим, але наступний рік взагалі обіцяє стати переломним.

Наразі так виглядає, що найбільш очевидний сценарій, - подальша відмова держави від європейських норм і стандартів, ігнорування спільних цінностей ЄС та повномасштабне згортання демократії на всіх рівнях.

То ж бажаю всім нам мудрості, терпіння, сміливості і наполегливості в питанні збереження обраного ще наприкінці 80-х років шляху розвитку нашої з Вами Батьківщини.

Разом і кожен на своєму місці ми в силах вплинути на політичні рішення, які ухвалюються на самому верху, а також на дії керманичів на місцях.

Вірю в те, що Україна має свою місію в Європі та світі - бути економічно розвиненою, демократичною та шанованою країною, що дбає про своїх громадян і є справжнім прикладом успіху для інших!

У нас є нація, яка цю місію виконає. На часі визначення об"єднавчої ідеї та створення організаційного ядра для реалізації цієї ідеї.

З наступаючим Новим 2012 Роком дракона всіх. Щастя, здоров"я, миру і добра!!!     
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.