Майстерня європейської політики - Анонс

21 вересня 2012, 14:53
Власник сторінки
Дипломат (1997-11 рр.), експерт з європейської інтеграції, міжнародного та європейського права, директор Координаційного бюро єв
0
538

Почався третій етап майстерні європейської політики

Пройшла перша подіумна дискусія в рамках третього етапу Майстерні європейської політики. Говорили про те, що потрібно зробити для того, щоб Україна нарешті почала підготовку до асоціативних відносин з ЄС і врешті-решт уклала Угоду про асоціацію.

Цього разу до нас завітали Надзвичайні і Повноважні Посли Словаччини і Швейцарії пан Гамжік і пан Шьоненбергер, керівник PACTу пан Ковач, Представник Ук
раїни при ЄС (у 2008-10 рр.) пан Веселовський, а також заступник Посла Швеції в Україні пан Енберг.

Градус дискусії інколи зашкалював. Проте всі залишилися задоволеними. Пройшла відверта професійна розмова, яка на деякі базові речі відкрила очі. Очевидні речі, проте з вуст високоповажних гостей вони звучали по новому.

Головний висновок такий, - треба нарешті зрозуміти всім в Україні, - настав час не грати з правилами, а грати по правилам. А вони універсальні скрізь, - і в ЄС, і в Швейцарії, і в Японії, і де-інде, де існує демократія і ринкова економіка.

Зараз розпочався тренінг "Аналіз політики".
Далі буде...

Керівник проекту
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.