Україна і Польща по-справжньому два стратегічні партнера.

06 травня 2011, 08:28
Власник сторінки
Дипломат (1997-11 рр.), експерт з європейської інтеграції, міжнародного та європейського права, директор Координаційного бюро єв
0
1080

Урок дипломатичної мудрості і поваги до країни, в якій працюєш


Вчора на прийнятті у Посольстві Польщі в Україні вразило те, що Тимчасовий повірений у справах Польщі в Україні пан Даріуш Гурчиньскі виголошував вступну промову до гостей прекрасною українською мовою. І то не 2-3 хвилини, а добрих 20-25, і не про якісь загальні речі, а по всьому комплексу питань, від прийняття 3 травня 1791 року, тобто 320 років тому, першої в Європі і другої у світі Конституції Речі Посполитої і до головних пріоритетів у взаємодії України з Польщею, зокрема в контексті інтеграції до ЄС. Оце повага до країни перебування, оце рівень професіоналізму іноземного дипломата. Побільше б таких керівників посольств в Україні!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.