Кернес веде до парламенту БЮТ-івських тушек

18 січня 2012, 11:17
Власник сторінки
громадянин
0
4117

Не обійшлось без підкупу виборців.

Партія регіонів у Харкові на мажоритарних округах підтримує передвиборчу кампанію народних депутатів Валерія Писаренка та Олександра Фельдмана, які перейшли до пропрезидентської більшості з БЮТу.


Про це свідчить використання на їхню користь місцевого адміністративного ресурсу, зокрема постійне залучення Харківським міським головою Генадієм Кернесом цих народних депутатів до участі в загальноміських заходах.

Під час зустрічей, які організовуються Харківською міською радою здебільшого в навчальних закладах міста, відбувається непрямий підкуп виборців. Зокрема народний депутат Валерій Писаренко роздає учням та вчителям цінні подарунки. В цьому можна переконатись, відвідавши його  особистий сайт pysarenko.com.ua.

По території активності пана Писаренка можна визначити межі його майбутнього округу.

Факти виявлено активістами громадянського руху "Спільна Справа" в рамках моніторингу порушень при підготовці до паламентських виборів 2012 року.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.