Лідер тушек розпочав виборчу кампанію з губернаторського адмінресурсу(фото)

29 січня 2012, 06:16
Власник сторінки
громадянин
0
2144

Послідовники Льоні-Космоса, заручившись підтримкою адмінресурсу, впевнено крокують електоральною картою України.


Активістами громадянського руху “Спільна Справа” виявлено випадки підкупу виборців та використання адміністративного ресурсу на користь народного депутата Ігоря Рибакова, голови депутатської групи “тушек” “Реформи заради майбутнього”.
Зокрема в Семенівському, Варвинському та Сосницькому районах Чернігівської області Рибаков та його помічники систематично запрошуються місцевими адміністраціями на урочисті заходи по відкриттю об’єктів соціальної інфраструктури, мостів, транспортних розв’язок, наданню допомоги місцевим школам(передача автобусів, відкриття комп’ютерних класів, закупівля навчального обладання тощо). Не дивлячись на те, що реально кошти виділяються з державного бюджету, присутнім намаються подати це як особисту заслугу Рибакова.
Публікації, які висвітлювали діяльність Ігоря Олександровича, з’являлися в районних комунальних виданнях Сосницького, Коропського, Борзнянського, Бахмацького, Талалаївського, Срібнянського, Варвинського районів
В цих же районах виборцям від імені депутата безкоштовно роздаються продуктові та кондитерські набори.




Народний депутат Ігор Рибаков та голова Чернігівської облдержадміністрації на бюджетних урочистих заходах

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.