Настав час третього сектору!

30 січня 2012, 22:23
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1842

Вітаю ще один крок до самоорганізації небайдужих і активних людей, викладений у блозі Ігоря Луценка.

Радив би почитати і підтримати цих людей!

Одне побажання. Пане Ігорю, шаную Вашу активність і реальні дії, спрямовані на захист столиці (в т.ч. спільно з активістами киівського осередку ГП), так само як і Ваші публічні виступи з важливих для країни питань. Ви маєте тверду громадянську позицію, побільше би таких, як Ви!

Але - як людині, яка має авторитет і сформувала власну аудиторію прихильників, радив би Вам уникатити загальних оцінок-штампів, які можуть розхолодити інших, ще більше зміцнити зневіру до всіх, замість того, щоб змусити думати і діяти разом.

У спілкуванні з людьми, з екранів ТБ завжди повторюю: відповідальність має прізвище! Це дуже важливо, аби люди вчилися розрізняти, де штучне, фальшиве, аморальне, злодійкувате - а де щире, правдиве, справжнє, відповідальне. Маємо разом з Вами зруйнувати вже вкорінені у свідомість багатьох штампи, мовляв, усі депутати - сволота, усі журналісти - продажні, усі виборці - бидло, яке можна купити... Бо це - неправда! Бо тоді - тотальна зневіра в усіх і вся, і тоді не буде твердої мотивації до дії! Скажу за ГП: партія молода, утворена в лютому 2010-го, ми нікого не зрадили, аби каятися, жоден з наших партійців, обраних депутатами, не став "тушкою", жоден, вибачте, не скурвився - не вкрав шматок землі, державного чи комунального майна, чи коштів з бюджету. Нехай лідер кожної з опозиційних партій скаже те саме. Не всі зможуть - от їм і треба каятися, чистити ряди, змінювати поведінку...

Переконаний, на виборах у жовтні вибір буде. Він буде сформований і завдяки громадському сектору, бо вже настав його час - сказати правдиве слово, а крім того запропонувати альтернативу - нові ідеі та нових людей. Бажаю ініціативі САМ успіху! Поєднаємо зусилля - вирвемо країну з прірви швидше!



Більше інформації на сайті www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.