Закриття EX.ua неодмінно викличе Революцію

02 лютого 2012, 08:06
Власник сторінки
громадянин
0
5600

Янукович влаштував танго на граблях, щедро розсипаних його попередниками.

Як казав доктор Томас Стокман: "Вода отруєна". І до бісу соціологію.

Не дивлячись на необхідність говорити очевидно непопулярні речі та йти проти загального тренду та ейфорії, мушу зазначити наступне.

В країні, де, тільки за минулий тиждень, Фірташ з Коломойським нагріли державу на 3 млрд. грн,. а сина "регіонала" Демішкана, який втопив свого боржника в Київському морі, засудили до умовного ув'язнення, є більш важливі підстави для протестів, ніж "поверніть мені можливість качати піратське відео". 

За продовження урядування Януковича є серйозна загроза виживанню українського народу, а відтак всі ці протести можна охарактеризувати однією фразою - "в'язні концтабору "Україна" провели семигодинне пікетування газових камер з вимогою повернути в бараки смертників телевізори".

Враховуючи те, що вчора під загальний лемент Янукович підписав таки програму приватизації - через три роки у громадян України не залишиться у власності нічого. Програма передбачає приватизацію не лише стратегічних об'єктів та ВПК, але й об'єктів культурної спадщини. 

Після цього піратське відео повернеться - цей найдешевший спосіб розважити кріпосних ніхто не буде забирати.

Проте відволікаючи громадян від остаточного пограбунку - Янукович зробив величезну помилку. Як і Горбачов, який в свій час ввів у СРСР "сухий закон", Віктор Федорович вирвав людей з комфортного середовища, з віртуального світу, в який вони щовечора тікали від тяжкої реальності.

Цим він підписав собі вирок. Мільйони українців не пробачать йому ломок та похмілля.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.