Тушкогейт Забзалюка призведе до імпічмента Януковичу

10 лютого 2012, 11:20
Власник сторінки
громадянин
0
1715

Або ми маємо визнати, що ми визнаємо державні злочини за нормальну практику.


Громадянський рух «Спільна Справа» звернувся до Генеральної прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу проти президента України Віктора Януковича, народного депутата Ігоря Рибакова та інших невстановлених осіб за скоєння злочинів, передбачених ст.109 «Дії, спрямовані на зміну конституційного ладу або на захоплення державної влади», ст.157 «Перешкоджання здійсненню виборчого права», ст.158 «Фальсифікація виборчих документів», ст.170 «Перешкоджання законній діяльності політичних партій» та  ст.364 «Зловживання владою та службовим становищем» Кримінального кодексу України.

Інформація, викладена в записах розмов депутата Рибакова з депутатом Забзалюком недвозначно вказує на наявність змови серед вищого керівництва держави на чолі з президентом Януковичем з метою здійснення злочинів проти основ національної безпеки, зокрема, шляхом фальсифікацій, використання адміністративного ресурсу та підкупу виборців, зміни конституційного ладу в частині демократичного порядку формування найвищого представницького органу державної влади – Верховної Ради України.

Громадянський рух «Спільна Справа» також звернувся до парламентарів із закликом невідкладно розпочати процедуру імпічменту президента Януковича.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.