Влада загубилася між кількома «дубами»

14 лютого 2012, 17:56
Власник сторінки
Політик
0
918

Хтось із цього безталанного уряду тікає якнайдалі, хтось приходить - результат однаковий. Адже будь-що, помножене на нуль, в результаті дає нуль.

Останні перестановки між Кабміном і РНБО свідчать, як мінімум, про чотири речі.
По-перше, в уряді складається така ситуація, коли суперечності між кланами вже далі не можна сховати під ковдрою. Тому президент, за старою кучмівською практикою, «збалансовує» своє оточення посадами у такий спосіб, аби в «тераріумі однодумців» серед членів РНБО обійшлося без членоушкоджень .
По-друге, влада явно продемонструвала, що спить і бачить вибори. Адже на посаду секретаря РНБО призначила керівника штабу Партії регіонів. Між тим, через цю посаду за кучмівською Конституцією можна здійснювати кадрові звільнення й призначення, навіть в обхід уряду.  Вибори  без адмінресурсу для регіоналів -  непідйомне завдання, навіть якщо засипати увесь схід України гречкою.  
По-третє, влада показала, що в неї мікроскопічна лава запасних.  А простіше кажучи, її немає зовсім. Між Грушевського і Командарма Каменєва переносять речі, перетягують ліжка… А толку?
Тепер гірничий майстер  за освітою та бізнесмен за пріоритетами керуватиме національною безпекою України. Чому б і ні? Адже гінеколог керував.
Виявляється,  всі  урядовці Януковича –  цe  такі собі безцінні «універсальні солдати», яких куди не поставиш - усюди результат один: найвища корупція в Європі та друге знизу місце за рівнем життя населення.
І останнє: для українців усі ці пертурбації абсолютно нічого не змінюють. Хтось із цього безталанного уряду тікає якнайдалі, хтось приходить - результат однаковий. Адже будь-що, помножене на нуль, в результаті дає нуль.
А між тим, тенденції в країні розвиваються таким чином, що їм скоро буде страшно і соромно зізнатися, що вони колись були причетні й до такого уряду, і до такого РНБО, і до такої партії.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Партия регионов,президент,Яценюк,демократия,Клюев,Богатирьова,РНБО,влада,уряд,Пишний,ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.