Міліція з народом?

17 лютого 2012, 20:44
Власник сторінки
Дипломат (1997-11 рр.), експерт з європейської інтеграції, міжнародного та європейського права, директор Координаційного бюро єв
0
1385

Кого захищає і для кого працює гвардія правоохоронців, яких утримує народ за рахунок своїх податків?

Сьогодні був випадковим свідком доволі неоднозначної ситуації в метро. Стоїть собі чолов"яга за 50 років. У дублянці пристойній, але в спортивних штанях. В руках букет гарних квітів. Випимши, але міцно на ногах, нікого не чіпає, ніхто від нього не шарахається. Підходять четверо (!) молодих ППСників, беруть під руку і зі словами "прайдемте" починають вести. Він спочатку намагався щось доводити, мол "чи у Вас є до мене якісь притензії?", а потім понурив голову і пішов. За останні пару місяців бачив вже декілька таких випадків у метро і на вулицях. А раніше років 5 такого не було. Чи невже до нас знову повернулися лихі 90-ті, коли міліція сприймалася виключно як державний рекет? Чи це мені просто здалося, що ніби це масове явище?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.