В Первомайську сутички з міліцією(відео)

19 лютого 2012, 08:13
Власник сторінки
громадянин
0
3730

Міліціонери навіть не закривають обличчя

В Миколаївській області продовжується зачистка виборчих округів під провладних кандидатів. В рамках кримінальної справи, порушеної Управлінням податкової міліції в Миколаївській області проти посадових осіб ТОВ "Агрофірма Корнацьких" , розпочались обшуки на об'єктах місцевої соціальної інфраструктури, які утримуються підприємством. 
Під час спроби проведення обшуку на спортивній базі академічного веслування в місті Первомайську між податківцями та спортсменами відбулась сутичка. В сутичці є постраждалі, в тому числі депутат місцевої ради, якій один з податківців наніс декілька ударів в живіт.
Не дивлячись на те, що в рамках кримінальної справи проводяться обшуки та виїмки, арештовані майно та рахунки ТОВ "Агрофірма Корнацьких", податківцями досі не оприлюденно постанови про порушення кримінальної справи, що унеможливлює її оскарження.
Місцеві мешканці пов'язують цю ситуацію з наміром Аркадія Корнацького, співвласника агрофірми, балотуватись до Верховної Ради України по виборчому округу з центром в місті Первомайську. В 2002-му році по цьому округу обирався "литвинівець" Анатолій Козловський. Кілька місяців тому на окрузі з'явились бігборди з привітаннями місцевих мешканців від імені Козловського з Новим роком та Різдвом.
http://www.youtube.com/watch?v=oXLfwbCkd3A&feature=youtu.be
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.