"Регiональний" ректор готується до свята? Влаштуємо!

24 лютого 2012, 10:40
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
2375

Отримав анонімного листа: "На 8 березня відомий Вам персонаж Сергій Ківалов має намір організувати роздачу квітів жінкам на вулицях Одеси.

 Ясна річ, в тому районі, де зібрався балотуватися на майбутніх виборах, і, зрозуміло, із іменними візитівками-нагадуваннями про себе, коханого. Ну, підкупом виборців зараз нікого не здивуєш, але є цікава обставина: купуватися ці квіти будуть не з кишені пана Ківалова, а коштом підневільних студентів (і студенток, до речі!) Одеської юр. академії (збір грошей вже йде повним ходом)".

Не знаю напевно, але припускаю, що це правда. Якщо так і студентів це дістало, у Вас є унікальний шанс поставити крапку в політичній кар'єрі "регіонального" ректора. Кожен студент має мобілку, запишіть на відео пару епізодів, вкиньте через YouTube і заповніть цими записами Інтернет. Преса, телебачення підхоплять (лише в Одесі понад 20 каналів), я як депутат і ще пару десятків колег закидаємо зверненнями прокуратуру, озвучимо в ток-шоу на всю країну неодноразово - і Ківалову хана! Створюймо разом ситуацію, щоби земля під ними горіла!

Більше інформації на сайті http://grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.