Регіонали продовжують масово роздавати гречку(+фото)

28 лютого 2012, 10:12
Власник сторінки
громадянин
0
2679

Луцький, Плотніков, Парцхаладзе та інші.

Активістами громадянського руху "Спільна Справа" виявлено чергові факти підкупу виборців та використання адміністративного ресурсу на користь провладних кандидатів.
Так до Дня захисника Вітчизни місцевими державними адміністраціями по всій Україні масово проводились концерти для ветеранів та пенсіонерів, на які в якості спеціальних гостей запрошувались представники Партії регіонів та її сателітів, які в планують балотуватись по даному виборчому округу. Після концерту від імені майбутнього кандидата традиційно роздавались подарунки.
Зокрема в Києві на заходах, які організовувала Солом'янська районна державна адміністрація, був присутній народний депутат Максим Луцький, що планує балотуватись по цьому району до Верховної Ради. Після заходу кожен ветеран отримав від Луцького вже традиційний продуктовий набір.


народний депутат Максим Луцький та голова Солом'янської РДА Іван Сидоров



Роздача традиційних "кульків"

Аналогічний захід державна адміністрація провела в Святошинському районі столиці. Характерно, що на ньому в якості почесного гостя був присутній не лише "регіонал" Олексій Плотніков, який ймовірно буде балотуватись по одному з виборчих округів району, а й Лев Парцхаладзе, якого експерти раніше називали провладним кандидатом.

Лев Парцхаладзе поруч з регіоналом Олексієм Плотніковим
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.