Тешейру - в персони нон-грата. П'яти європейським країнам - жорсткі санкції

05 березня 2012, 11:53
Власник сторінки
Політичний консультант, віце-президент Української PR Ліги
0
2128

Швеція, Велика Британія, Чехія, Польща та Німеччина обдали Януковича холодним душем. Їхнім міністрам - закрити в'їзд до України!

Не встигло відомство Грищенка налаятися з європейським послом Тешейрою, а колеги за нього заступитися, як Януковича вирішили роздрочити міністри закордонних справ аж п'яти країн ЄС.  Дипломати в доволі дипломатичних виразах звинуватили Януковича у глибокій кризі в українсько-європейських стосунках та у зриві підписання доленосних угод.  

Цікаво, як тепер відбріхуватимуться у Грищенка? Порядні люди, коли досягають таких "результатів", йдуть у відставку.  Але Грищенка нема серед них. Хоча, він не винуватий, бо з таким президентом переговори з ЄС провалив би сам Талейран. Звичайно, Грищенко не може давати оцінок Януковичу, справжньому винуватцю дипломатичного фіаско свого міністра, то вже тоді не вештався би по ефірах і не лаяв би опозицію. А то вперше маємо міністра закордонних справ, який, замість того, що захищати інтереси України у світі, швендяє по ток-шоу та підробляє адвокатом Януковича в його суперечках з опозицією. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.