"Козацький роман"

06 березня 2012, 21:00
Власник сторінки
голова Центру досліджень політичних цінностей
0
1634
 Козацький роман

Презентація книжки Лесі Гончар та Руслана Найди. "Посібник із виживання в Україні"

Був сьогодні ввечері на презентації книги Лесі Гончар та Руслана Найди "Козацькій роман", що відбулася в "Спілці письменників".
 
Знайомий з Русланом ще з кінця 80-х років, а з Лесею-з "Студентської революції на граніті", коли ми всі разом боролися за Незалежність України.
 
 Нині Леся письменниця і казкарка, а Руслан-скульптор і художник.
 
А ще вони давно одружені.
 
Так що в них дружньо-подружній творчий тандем:).
 
Радію їхньому спільному творчому доробку.
 
Приємно було дивитися за їхнім сьогоднішнім успіхом(Леся здається трохи хвилювалася,натомість Руслан намагався за двох сипати зі сцени анекдотами:)).
 
Виступали на їхню підтримку ще Мирослав Слабошпицький, хор "Гомін",Василь Герасим'юк, Тарас Силенко,Павло Щириця, Володимир Шовкошитний,Володимир Гонський та інші.
 
 Говорили про сучасне козакування, про "поколіня Жовтня 90-го"(до якого ми з ними належимо), про Кредитну Спілку "Турбота"(що ошукала багатьох представників "української інтелігенції", і про що майже прямим текстом йде мова в романі.І про причетність до цієї Спілки колишнього віце-прем'єра з гуманітарних питань).

Щоб було зрозуміліше про роман, наведу коротку авторську анотацію:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.