Надія на Громадян!

09 березня 2012, 22:22
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
3041

Отримав листа через Facebook:

"Анатолий Степанович, на территории полигона на мысе Чауда, под Феодосией, дислоцируются части обеспечения и охраны полигона. Вещевое довольствие практически отсутствует, в казармах до холодов было всего +8, отапливаются тем, что выбросит море на берег, в медсанчасти нет лекарств - личный состав покупает лекарства за свои средства, на питание выделяют всего 7 грн в сутки, но только на бумаге.Примите информацию к сведению".

Лист анонімний, звертатися офіційно і ставити підписи офіцери бояться. Так і сказали. 

Як голова профільного Комітету, я відреагую на цей крик душі. Інформацію вже перевіряють і в даній військовій частині виправлять. Але то все суєта, гасіння пожежі то там, то сям... Бо проблема системна і вирішувати її треба системно! Одні не роблять того, що їм належить за посадою, інші від того страждають, але підняти голос бояться. 

І перші, й другі - офіцери! Сумно, панове. 

А тут, у павутині, час від часу закликають, чи сподіваються, що військові наведуть у країні порядок. 

Не шукайте швидких рішень і відкиньте ілюзії, немає в українській армії піночетів. Немає! 

Тож на себе, на Громадян, маємо надії покладати!

Більше інформації на сайті www.grytsenko.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.