Будівничі фінансових пірамід: Янукович, Азаров, Мавроді.

15 березня 2012, 14:48
Власник сторінки
громадянин
0
1414

Цікаво, коли зараз після арешту Мвроді обвалиться МММ і сотні тисяч ошуканих будуть бігати й шукати справедливості, що ці "покращувачі" заспівають?

Сьогодні вранці слухав на "ЕРІ" засновника МММ Сергія Мавроді. Цинізм вищого гатунку. Він навіть не приховує, що МММ - фінансова піраміда, яка рано чи пізно обвалиться, і наполягає на тому, що він не буде нести за це жодної відповідальності, бо попереджав про такий обвал. 
Звичайно відповідальність за таке нахабне шахрайство, в першу чергу, мають нести Янукович з Азаровим, які дозволяють йому безкарно дурити людей. 
Цікаво, коли завтра після арешту Мавроді в Росії обвалиться МММ і сотні тисяч ошуканих будуть бігати й шукати справедливості, що ці "покращувачі" заспівають? 
Хоча, якщо зараз МВФ не відтермінує їм погашення 3 млрд. дол. боргу, вони можуть мати значно більші проблеми, бо економічна модель держави, побудована на постійних запозиченнях, - теж є нічим іншим як фінасовою пірамідою.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.