Янукович дістав свій останній патрон...

19 березня 2012, 09:30
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1307

Янукович дістав свій останній патрон: русский язык будет государственным!

Росія тут ні до чого, відносини з Путіним Янукович в принципі не може покращити: вони по різні сторони від колючого дроту виховувалися. Ця заява для внутрішнього споживання.

Зовсім погано на об'єднаному регіональному "Титаніку", якщо Янукович уже дійшов до мови-языка - на кампанію-2015 геть ніякого креативу не залишилося. Очевидно, Янукович уже визначився: на другий термін він не піде. То й добре, однієї п'ятирічки покращення з українців досить.

Після заяви гаранта народ збурився, Інтернет кипить - а дарма! Може забули, що за сім років Янукович сім разів свою позицію щодо мови-языка змінював на 180 градусів?! Народ уже дізнався, і на півдні-сході теж, хто такий Янукович, і з мовою, і з языком...

Тож його останній патрон - холостий:)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.