ЧП районного масштаба

01 квітня 2012, 18:11
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1098

Активісти "Громадянської позиції" у Київській області щойно повідомили, що по трасі Київ-Димер в напрямі села Нові Петрівці пройшла колона із 24-х пожежних машин.

Сирени ревіли на повну потужність. Траса перекрита ДАІ, автотранспорт зупинено.
Один із даішників, на умовах анонімності повідомив, що в ніч на 1 квітня між 1:00 і 1:40 над Межигір'ям лунали гучні феєрверки. Потім на всю округу почав поширюватися густий дим. 
Тривогу підняв дільничий міліціонер, на якого з лісу напало величезне кенгуру у страусячих туфлях. Міліціонер був трохи напідпитку і спочатку признав кенгуру за свого кума, чим і поплатився - тварина викусила шматок вуха і пошкрябала кігтями обличчя стража порядку. 
Зусиллями мешканців кенгуру вдалося зв'язати. В сумці кенгуру виявлено записку - на квитанціі британського аукціону Sotheby's великими літерами було написано: "Рятуйтє, гарім!" з президентським факсиміле. 
Хто має додаткову інформацію, прошу повідомити невідкладно!

Більше інформації на www.grytsenko.com.ua
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.