Дочекатись на Революцію

02 квітня 2012, 07:50
Власник сторінки
громадянин
0
1172

Отримати Її, нехай і маленький, шматочок.

Основна проблема українських революційних організацій, що члени таких організацій не мають достатньо витримки для того, щоб дочекатись Революції. 
Багато прекрасних суспільно-політичних явищ середини 90- так і не змогли пережити міленіум, а відтак дотягти в повному складі до 2004-го. Основною перепоною на цьому шляху стали не переслідування режиму, а бажання членства конвертувати Революцію в щось матеріальне вже сьогодні. Отримати Її, нехай і маленький, шматочок. Так недобудовані фортеці розбирались по камінцю. 
Лише організації, які пов'язують з Революцією спасіння своїх душ, а не майбутнє поліпшення свого матеріального добробуту, зможуть розірвати цю практику.
 "Вот тогда можно со смертью спорить, Отбрасывая себя в конец очереди. Не к ней готовиться, а ее для себя готовить, Относясь к ней, как отец к дочери."
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.