Нова афера Уряду Януковича

10 квітня 2012, 08:04
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
1275

Україна видобуває достатньо власного газу, щоб не здирати три шкури з бюджетних установ

Законопроект №10305, зареєстрований 5 квітня. Розробив Бойко. Вніс Азаров. Підпише Янукович. Усі в темі - і в долі?!

Мету афери вже розкрито, вона на поверхні: навіщо тендери, прозорість, з ними лише морока і галас у пресі, краще виведемо "наш газ" з-під "їхнього контролю", тобто з-під дії закону про державні закупівлі - і все буде класно!

Що класно? Для тих, хто все ще вірить Уряду (для лохів, по-їхньому) Бойко написав у пояснювальній записці красиві слова: "З метою підвищення рівня та зміцнення енергетичної безпеки держави, забезпечення ефективного функціонування та розвитку нафтогазового комплексу, більш повного задоволення потреб промислових і побутових споживачів..."

А хто не вірить? Змусимо! Купують же газ по $700, $750, $800, навіть по $860 за 1000 кубів? Купують. Мовчать? Мовчать, куди їм дітися. Тим більше, якщо бюджетники - навчальні заклади чи медичні установи. Не знають, що для них є український газ, набагато дешевший, ніж російський? Ну, то нехай і не знають, то їхні проблеми...

Насправді вже після першого речення Бойка у тій пояснювальній записці - "Україна відноситься до країн з дефіцитом власних енергетичних ресурсів..." - цього горе-міністра, навіть якби ми не знали про "дві вишки для Бойка" з крадіжкою 2,4 мільярдів гривень, треба гнати з Уряду негайно!

Бо в дійсності Україна має не дефіцит, а надлишок енергетичних ресурсів! І величезний потенціал енергозбереження. Над цим мав би працювати Бойко-міністр. А не плакатися про якийсь дефіцит.

Україна видобуває достатньо власного газу, щоб не здирати три шкури з бюджетних установ, виставляючи їм ціну в $700-800 за тисячу кубів. Над цим Бойко-бізнесмен від газу - працювати не зможе. Ніколи. За визначенням.


Читайте більше на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.