Український прапор з будівлі ВР зніматиме дільничний Печерського РУВС(с)

10 квітня 2012, 11:44
Власник сторінки
громадянин
0
2181

Для цього не знадобляться російські десантники(с)

В 2004-му році один з російських політтехнологів, які тоді масово підсилювали собою штаб “єдиного провладного”, заявив, що Путін є найпопулярнішим політиком в Україні. Відтак його підтримка того чи іншого кандидата для результатів президентських виборів має вирішальне значення. Хоча твердження в першій частині видається досить сумнівним, а в другій - виявилось відверто хибним, варто визнати, що певний фан-клуб у пана Путіна в Україні є. Саме для них, вірних прихильників Владіміра Владіміровіча, є хороша новина.

Нещодавно сайт Wikileaks оприлюднив секретну переписку співробітників розвідувально-аналітичної компанії Statford, в якій йдеться про те, що призначення в Кабінет Міністрів, Службу безпеки та Збройні сили України Віктор Янукович здійснює по списку, який складає особисто Владімір Путін. Згідно цієї ж переписки, такі призначення є ціною, яку Янукович сплачує за підтримку, надану йому Російською Федерацією на президентських виборах 2010 року.

Іншими словами, дітище Джуліана Асанжа на весь світ озвучило те, в чому бояться зізнатись собі самі українські громадяни. Ніякої суверенної української держави не існує. Є маріонетковий уряд, який змушений погоджувати з Кремлем не лише свою зовнішню та внутрішню політику, а навіть кадрові призначення.

Можна по-різному сприймати достовірність інформації, яку поширює Wikileaks. Однак варто визнати, що якщо раніше на головні державні посади призначались вихідці з Донецької області, то останнім часом пріоритет мають ті, у кого в паспорті в графі “місце народження” зазначено “Російська Федерація”. Власне таку мітку щастя мають і новий голова СБУ Калінін, і екс-секретар Ради Національної безпеки та оборони Богатирьова, і сам прем’єр-міністр Микола Азаров.

Хоча після призначення Міністром оборони Дмитра Саломатіна, який лише десять років тому приїхав до України, стало зрозуміло, що самого місця народження недостатньо. Необхідно, щоб паспорт, в якому знаходитиметься ця графа, був червоним. А на його обкладинці дивився в різні боки двухголовий орел.

 Саме за таким принципом, швидше за все, формуватиметься українська влада найближчим часом.

 А для того, щоб Віктор Янукович сумлінно виконував свої домовленності, за його безпекою в цей час цілодобово буде слідкувати керівник охорони президента Владислав Заневський. Власник ще одного такого паспорта. Співробітник Федеральної служби охорони Російської Федерації. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.