Попова в мери? У відставку Попова, а не в мери!

11 квітня 2012, 08:09
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
996

За обман киян! За нищення історичного центру Києва!

Заради чого і кого Попов руйнує Андріївський узвіз? Земелька знадобилася, під офісні центри. Для кого? Для Ахметова. Того самого, якому щойно віддали за безцінь компанію Київенерго, а разом з нею - монопольний контроль над життєзабезпеченням багатомільйонного міста, столиці України!

Попов же публічно пообіцяв столичній громаді, що він, як голова КМДА, ніколи не допустить нищення будівель на Андріївському узвозі, і що? Цинічний обман киян! І ця слабка, безвольна людина, яка не вміє тримати слова, неспроможна захистити Київ і киян, претендує на пост міського голови?!

Кияни, розкрийте очі, не дайте себе обдурити!

Ці тварини навіть не розуміють, що вони витворяють.

Як жінкам-працівникам музею Булгакова дивитися на те скло-бетон офісного центру? Як нам, киянам різних поколінь, які милувалися узвозом, зустрічалися з коханими, цілувалися, дихати там Києвом, бачити тепер оте багааацтво донецьке?!

Будинки ті вже не повернемо, їх треба буде відбудовувати заново, в стилі узвозу. А що можемо і маємо зробити? Підняти такий галас, протест, щоб 1) не дати їм там нічого збудувати; 2) не допустити Попова до крісла мера, за жодних умов; 3) обрати у Києві (і в країні) владу, яка подібного собі не дозволятиме!


Читайте більше на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.